Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

1 Δείτε την ιστοσελίδα μας!
2 Καλέστε μας! (+30) 210.5561061
3 Επισκευθείτε το χώρο μας!

Άν αντιμετωπίζετε κάποιο προβλήματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας, στέλνοντας e-mail στο info@vournas.gr. Σας ευχαριστούμε!

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σάββατο 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε

Η ΓΑΙΑ Αφοί Βουρνα Α.Ε. επέλεξε ως συνεργάτες προμηθευτές κατασκευαστές δομικών μηχανημάτων που πληρούν κατά 100% την κατασκευαστική πληρότητα, την άριστη αναλογία κόστους-απόδοσης καθώς και τις απαραίτητες για την εποχή μας πιστοποιήσεις κανονισμών λειτουργίας και ασφάλειας.

Είναι παγκοσμίως γνωστοί κατασκευαστές, που τα ποιοτικά τους προϊόντα τους καθιστούν πρωταγωνιστές στην παγκόσμια αγορά μηχανημάτων έργου. Wacker-Neuson, Endress και Chicago Pneumatic είναι ονόματα ηχηρά, εφευρέτες και δημιουργοί με εκατοντάδες παγκόσμιες ευρεσιτεχνίες. Εξελίσσουν συνεχώς τα προϊόντα τους, σε βαθμό που να ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στο σύγχρονο μα άκρως απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.


Chicago Pneumatic

O Αμερικάνικος κολοσσός που μετά την ενσωμάτωσή του στο group της Atlas Copco απέκτησε την παλιά του αίγλη. Υδραυλικά σφυριά, αεροσυμπιεστές, εργαλεία αέρος, δομικά μηχανήματα ελαφρού τύπου είναι ένα μέρος των προιόντων του  καταξιωμένου αυτού οίκου, πρώτου στην αγορά της Αμερικής.


TOP