Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

1 Δείτε την ιστοσελίδα μας!
2 Καλέστε μας! (+30) 210.5561061
3 Επισκευθείτε το χώρο μας!

Άν αντιμετωπίζετε κάποιο προβλήματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας, στέλνοντας e-mail στο info@vournas.gr. Σας ευχαριστούμε!

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σάββατο 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

ΓΑΙΑ - Αφοί ΒΟΥΡΝΑ Α.Ε.

About us

Εδώ και μισό αιώνα η οικογενειακή επιχείρηση των Αδελφών Βουρνά, - ΓΑΙΑ Α.Ε. αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κατασκευαστικό κλάδο της χώρας. Από τη δεκαετία του 60 που η οικοδομική δραστηριότητα είχε απίστευτους ρυθμούς ανάπτυξης, έως και τη δεκαετία του 90 με τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα η ΓΑΙΑ ήταν παρούσα προμηθεύοντας μεταχειρισμένα κυρίως δομικά μηχανήματα και υπηρεσίες, εξυπηρετώντας έτσι τους μικρούς και μεγάλους κατασκευαστές.

Τα τελευταία 15 χρόνια η ΓΑΙΑ αντιλαμβανόμενη τη μεταστροφή της αγοράς σε καινούργια μηχανήματα ξεκινά συνεργασίες με επώνυμους κατασκευαστές δομικών μηχανημάτων, συμπληρώνοντας την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, παρέχοντας πάντα τις υπηρεσίες εκείνες που διαχρονικά την καταξίωσαν. Η επιλογή των προμηθευτών και οι συνεργασίες μαζί τους είχαν ως βάση το κριτήριο της αξιοπιστίας και της πρωταγωνιστικής τους θέσης στον κλάδο των κατασκευαστών δομικών μηχανημάτων.

Η Γαία Α.Ε. με τις άρτιες υλικοτεχνικές υποδομές και το έμπειρο team συνεργατών που την επανδρώνουν είναι σε θέση να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στο κατασκευαστικό σας έργο.


Ο κόσμος με την εμπιστοσύνη του σε καταξίωσε στην αγορά. Δούλευε συνεχώς με συνέπεια για να τον δικαιώσεις, γιατί αυτός θα σε αφανίσει αν τον εκθέσεις με λογικές και πρακτικές κερδοσκοπισμού.
Γεώργιος Βουρνάς // Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΓΑΙΑ Α.Ε.

Τι σας προσφέρουμε;

Το κατασκευαστικό σας έργο είναι η πρόκληση για εμάς. Η επιτυχία σας η δικια μας επιβράβευση.
Είμαστε πάντα μαζί σας από την αξιολόγηση και την επιλογή του μηχανήματος και των εξαρτημάτων έως τη συναλλαγή μα κυρίως και με σιγουριά μετά την πώληση αυτών.

  • Παρακαταθήκη μηχανημάτων έργου από τους παγκοσμίως γνωστούς κατασκευαστές Wacker-Neuson, Endress, Chicago Pneumatic.
  • Στόλος από μεταχειρισμένα μηχανήματα που καλύπτουν όλο το εύρος των εργοταξιακων σας αναγκών.
  • Πλήρης κάλυψη για όλα τα μηχανήματα καινούργια και μεταχειρισμένα σε θέμα εξαρτημάτων, ανταλλακτικών και service.
  • Δυνατότητα ανταλλαγής του μηχανήματός σας έπειτα από κατά τόπον ακριβοδίκαιη αξιολόγηση από έμπειρους μηχανικούς.
  • Ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης με χαμηλά επιτόκια και δυνατότητα αποπληρωμής έως και 60 μήνες.

5 λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας

  • Πληρότητα γκάμας προϊόντων. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για το εργοτάξιό σας και αυτά με πλήρη κάλυψη σε θέματα ανταλλακτικών και service.
  • Επώνυμοι προμηθευτές καταξιωμένοι στην παγκόσμια αγορά μηχανημάτων.
  • Συνέπεια και ήθος στη συναλλαγή. Ανταγωνιστικές τιμές και παροχές υπηρεσιών μετά την πώληση.
  • Έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Πάντα δίπλα σας με ενδεδειγμένες λύσεις.
  • Ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης.

Ποιους αντιπροσωπεύουμε;

Η ΓΑΙΑ Αφοί Βουρνα Α.Ε. επέλεξε ως συνεργάτες προμηθευτές κατασκευαστές δομικών μηχανημάτων που πληρούν κατά 100% την κατασκευαστική πληρότητα, την άριστη αναλογία κόστους-απόδοσης καθώς και τις απαραίτητες για την εποχή μας πιστοποιήσεις κανονισμών λειτουργίας και ασφάλειας.

Είναι παγκοσμίως γνωστοί κατασκευαστές, που τα ποιοτικά τους προϊόντα τους καθιστούν πρωταγωνιστές στην παγκόσμια αγορά μηχανημάτων έργου. Wacker-Neuson, Endress και Chicago Pneumatic είναι ονόματα ηχηρά, εφευρέτες και δημιουργοί με εκατοντάδες παγκόσμιες ευρεσιτεχνίες. Εξελίσσουν συνεχώς τα προϊόντα τους, σε βαθμό που να ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στο σύγχρονο μα άκρως απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.

TOP