Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

1 Δείτε την ιστοσελίδα μας!
2 Καλέστε μας! (+30) 210.5561061
3 Επισκευθείτε το χώρο μας!

Άν αντιμετωπίζετε κάποιο προβλήματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας, στέλνοντας e-mail στο info@vournas.gr. Σας ευχαριστούμε!

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ - Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σάββατο 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε

Η ΓΑΙΑ Αφοί Βουρνα Α.Ε. επέλεξε ως συνεργάτες προμηθευτές κατασκευαστές δομικών μηχανημάτων που πληρούν κατά 100% την κατασκευαστική πληρότητα, την άριστη αναλογία κόστους-απόδοσης καθώς και τις απαραίτητες για την εποχή μας πιστοποιήσεις κανονισμών λειτουργίας και ασφάλειας.

Είναι παγκοσμίως γνωστοί κατασκευαστές, που τα ποιοτικά τους προϊόντα τους καθιστούν πρωταγωνιστές στην παγκόσμια αγορά μηχανημάτων έργου. Wacker-Neuson, Endress και Chicago Pneumatic είναι ονόματα ηχηρά, εφευρέτες και δημιουργοί με εκατοντάδες παγκόσμιες ευρεσιτεχνίες. Εξελίσσουν συνεχώς τα προϊόντα τους, σε βαθμό που να ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στο σύγχρονο μα άκρως απαιτητικό περιβάλλον εργασίας.


Endress

Το όνομα Endress είναι συνώνυμο με την Γεννήτρια στην απαιτητική αγορά της Γερμανίας. Όλα τα συμπαγούς κατασκευής προίοντα, παρέχουν σταθερό ρεύμα εφάμιλλο των εταιρειών μόνιμης παροχής ρεύματος. Το σύστημα Duplex- εφεύρεση της Endress-  είναι αυτή τη στιγμή μέτρο σύγκρισης για τους υπόλοιπους κατασκευαστές στη παγκόσμια αγορά.


TOP